Nike Sale
Etusivu >>  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Toimitus ja palautukset

Ajoneuvon palauttamispolitiikka Toimitus vaadimme aina samana päivänä, tietenkin, seuraavana päivänä tapahtuvan toimituksen alussa, jolloin henkilöt voivat siirtää kuormitusjännitteitä 1-3 päivää. Kuljetuksen aikana luultavasti 7-15 päivää.

Sinun on maksettava kuljetukset. Peruuttamisoikeus Olemme sitoutuneet täydelliseen tyytyväisyyteen. 5 päivää paketin jälkeen sinun on hyväksyttävä meidät. valuuttakurssipolitiikka ennen yksinkertaisen palautuksen saamista, sinun on otettava yhteyttä ennen lähetysosoitteen palauttamista palauttaaksesi kohteen meille. Kaikkien meille palautettujen kohteiden on oltava kuluneet, muutettu tai pesty niiden alkuperäisessä kunnossa, kaikki tarrat.

Emme voi palata / olla muuttamatta nimeä, kuten epäasianmukaisia ​​kenkiä, en pidä projektista. Siksi varmista, että muoto ja projekti veloittavat haluamansa.

peruuttaa

Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen lähettämistä. Emme voi peruuttaa tilausta, jos se lähetetään. Kiitos ymmärrystäsi. Jos vaadit, että haluat peruuttaa tilauksesi, huomioi palautuspolitiikka.

Sinun tyytyväisyys on harjoittamisesta. Tarjoamme sinulle kattavan palautuspolitiikan. Ennen kuin palautat tavarat, ota ensin yhteyttä keskustelemaan ongelmastasi. Suurimman osan ajasta pystymme tarjoamaan teknistä tukea ongelman ratkaisemiseksi, sinun täytyy lähettää mitään takaisin. Jos tavaroissa on korjaamattomia virheitä, voit taata, että haluat palata projektiin vastineeksi, kun he antoivat meille korjauksen tai 12 kuukauden vaihdon, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, saat viestin myöhemmin. Anna nimesi ja henkilöllisyytesi. Kaikki tilausten palauttaminen on säilytettävä alkuperäisessä kunnossa. Ei kuluneet, muuttuneet tai pestyt, kaikki kiinnitetyt tunnisteet, sinun on maksettava palautuskustannukset, kuljetuskustannukset, ostokustannukset.